Missie

De Utrechtse Bouw Sociëteit wil Utrecht mooier en duurzamer maken.

Dit doen wij door vanuit de Utrechtse Bouw Sociëteit op een informele wijze kennis en ervaring over vastgoed en stedelijke ontwikkeling te delen vanuit de invalshoeken: onderzoek, onderwijs, opdrachtgeverschap, advisering en uitvoering.

Het is ons doel om de huidige positie van de Utrechtse Bouw Sociëteit als hét vastgoednetwerk in de Utrecht en omgeving te versterken en te verbreden.

We worden gedreven door onze kernwaarden

Inspiratie, plezier, respect en openheid.

Wat bieden wij onze leden?

Wij bieden onze leden een inspirerende en verbindende omgeving over actuele thema’s rondom vastgoed en stedelijke ontwikkeling.

De UBS onderhoudt nauwe banden met zustervereniging JOU (Jong Onroerend Goed Utrecht). Over en weer bezoeken wij elkaars sociëteitsavonden en leren wij elkaar beter kennen. Klik op het logo voor de website van de JOU.

Huisregels

Ook de Utrechtse Bouw Sociëteit heeft huisregels. Deze regels zorgen ervoor dat u weet wat u kunt verwachten en wat wij van u verwachten. Klikt u hier om ze te lezen.

Het Bestuur

Het bestuur van de Utrechtse Bouw Sociëteit wordt gevormd door een vijftal leden waarbij we streven naar een goede afspiegeling van alle leden. Met het oog op de continuïteit wisselen de bestuursleden gefaseerd, dus niet tegelijk maar na enkele jaren en ieder op een eigen moment. Wij hebben onze eigen organisatie- en communicatieprofessional, Heleen.

Marjon Mors

Penningmeester

Hans Nijman

Secretaris

Lars Zwart

Bestuurslid

Arno Hallie

Bestuurslid

Heleen van Holten

Communicatie